Om 4652

in ,

Om Hårlev og Omegn

Her kan du finde de mest anvendelige oplysninger om Hårlev og alle de omkringliggende landsbyer – alle der ligger under postnummer 4652. Vælg i menuen “Om4652” eller læs videre.

Vi er Mange og Bliver flere – både Borgere og Virksomheder

Hårlev-  de omkring liggende landsbyer og landområder – – har 2.650 indbyggere (2017)  og  omkring 2.000 husstande) – og flere kommer til. Vore tætte tilknytning til Køge og forholdsvis lette adgang til København gør vort lokalområde attraktivt for såvel tilflyttere og borgere som ønsker ny boligformer. Vi er en meget forskelligartet flok, hvor vi bor i traditionelle lejligheder, rækkehuse, villaer i naturskønne områder. De nedlagte landbrug tiltrækker Københavnere til en anderledes livsstil ligesom tidligere bygninger giver mulighed for at kombinere Erhverv/privat. Selvom der kommer nye til – er Hårlevs omegn stadig rigt repræsenteret af landbrug, hvor familier – fortsat driver Erhverv, landbrug og bor.

Erhvervslivet i Hårlev og omegn er rigt repræsenteret med mindre og mellemstore virksomheder som giver gode muligheder for både at arbejde og bo lokalt, hviket også tiltrækker nye borgere til området.Vi har mere end 500 virksomheder registreret under postnummer 4652, hvor en stor del af disse er enkeltmandsfirmaer. Her kan  drømme  realiseres om en roligere tilværelse samtidig som firmaet bygges op. Tidens tendens er også, at vi fastholder positionen som enkeltmandsfirmaer. Som en del af en livsstil prioriterer vor frihed højt og samarbejder med andre  firmaer som en del af vækstskabelsen i stedet for at ansætte.

Firmaer kan få bistand til at vækste her i AltomHårlev Erhvervsprogram ligesom Stevns Erhvervsråd og andre foreninger istår interesserede.

 

Vores byer

 

Hårlev 

Hårlev By og Land – en del af Stevns Kommune

Hårlev centrum byder på 2 dagligvareforretninger, Hårlev hallerne, Fittnesscenter, Bibliotek, Genbrugsplads, Læge, Skole, Børnehave, vuggestue og dagpleje og et væld af andre forretninger og virksomheder. De omkringliggende landsbyer har handelsmuligheder fx. Hellested Brugs, gårdbutikkker og med AltomHårlev.dk websop får alle adgang til at bestille lokale varer – også uden at skulle hente varer.

Hårlev ligger 11 minutters kørsel fra Køge. Hårlev trafikale knudepunkt er stationen, der nu er udbygget til 66 daglige afgange/ankomster. De 2 lokaltogslinier fra Rødvig og Fakse Ladeplads samles her og fortsætter til Køge. Dvs. nem og hurtig transport til Universitetssygehuset og Køge Nord ny station samt mange andre store nye arbejdspladser i og omkring Køge. Flere og hurtigere transportmuligheder kommer indenfor de nærmeste år, bl.a. tog direkte til Roskilde. Der er ligeledes projekteret en ny statsvej til/fra Stevns og motorvejsnettet ved Herfølge.

Stevns kommune er en naturskøn kommune med mange kilometer kystlinie, strande, skove og nu også med Stevns Klint på Unesco’s verdensarvsliste. Firmaer  små som store har mulighed for at delltage i Stevns KLint Verdensarvsprogram.

Der er desuden en meget aktiv forening der laver et væld af arrangementer og varetager Hårlevs interesser.

Hårlev – 

Praktiske informationer

Navn:
tlf:
Mail:

Hjemmeside:

Denne side sponsoreres af:

Slider

 

Leave a reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *